Hvem er vi »

 

Vi er en familie på 6. Far, mor og 4 piger. Vi bor i Velling ved Ringkøbing.

 

Agnes: Jeg er den første og den største. Jeg er 9 år og går i 2. klasse på Velling Friskole. Jeg går til gymnastik, spiller klaver, synger i kor og spiller fodbold. Og så elsker jeg at lege med mine venner. Jeg er også rigtig god til at lege med mine små søskende.

 

Alma: Jeg er både storesøster og lillesøster. Jeg bliver snart 7 år og jeg går i 0. klasse på Velling Friskole. Når jeg ikke har travlt med at lære at læse går jeg til gymnastik og spejder. Jeg elsker at have det sjovt med mine venner. Jeg kan også rigtig godt lide at lege med mine søstre.

 

Ida: Jeg er 2½ år. Jeg går i dagpleje. Jeg elsker musik og gymnastik og selvfølgelig at lege med mine søstre. Jeg er også helt vild med at få læst bøger.

 

Maren: Jeg er snart 1 år, den mindste i flokken, så jeg bliver rigtig forkælet.

 

 

Danny: Jeg er 36 år og efterskolelærer på Fjordvang Ungdomsskole. Jeg underviser i matematik, idræt, geografi og træværksted.

 

Lotte: Jeg er 36 år og efterskolelærer på Fjordvang Ungdomsskole. Lige nu er jeg på barsel. Jeg har primært undervist i engelsk, billedkunst og håndarbejde. Jeg er aktiv i den lokale gymnastikforening og derudover kan jeg godt lide at male, sy og strikke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.frikvarter.eu